Abonamente

Abonament pe 3 luni

Prin abonarea pe 3 luni ( 13 săptămâni ) vă veți bucura de o reducere de 10% din prețul fiecărei cutii de legume.

De asemenea, există posibilitatea de livrare la domiciliu (la scara blocului sau poarta casei), pentru un cost suplimentar de 15 lei per livrare (pe raza orașului Cluj-Napoca).

Persoanele abonate vor primi 10% în plus (cantitativ) la orice nouă comandă separată de abonament, pe toată durata abonamentului.

Livrările la domiciliu se vor face luni sau joi intre orele 19-21.

Pentru perioadele de concediu, delegații, etc, când nu veți putea beneficia de cutia de legume săptămânală, este posibilă amânarea ridicării cutiei. În  astfel de cazuri, abonamentul pe 3 luni va avea o valabilitate de maximum 4 luni, deci aveți posibilitatea de a amâna ridicarea cutiei cu până la 4 săptămâni.

Pentru a putea planifica si organiza livrările, este necesar să ne anunțați cu cel puțin 2 săptămâni înainte data si durata amânării. 

Prețul abonamentului pe 3 luni (13 săptămâni) este de 1750 lei daca optați pentru ridicare de la Recepția TACO, pe str. Someșului nr. 14, sau 1950 lei dacă este cu livrare la domiciliu.

Plata se va face integral (numerar sau card), la prima livrare și se va elibera bon fiscal sau factura si chitanță. 

Abonament pe 6 luni

Prin abonarea pe 6 luni (26 săptămâni) vă veți bucura de o reducere de 15% din prețul fiecărei cutii de legume.


Pentru perioadele de concediu, delegații, etc, când nu veți putea beneficia de cutia de legume săptămânală, este posibilă amânarea ridicării cutiei. În  astfel de cazuri, abonamentul pe 6 luni va avea o valabilitate de maximum 7.5 luni, deci aveți posibilitatea de a amâna ridicarea cutiei cu până la 6 săptămâni.

Prețul abonamentului de 6 luni (26 săptămâni) este de 3300 lei daca optați pentru ridicare de la  Recepția TACO, pe str. Someșului nr. 14, sau 3700 lei dacă este cu livrare la domiciliu.

În rest se preia modelul de la abonamentul pe 3 luni.

ALTE CONDIȚII

Dacă livrarea nu se poate face din diverse motive, cutia se va putea ridica de la Recepția TACO, pe str. Someșului nr. 14 în orice perioadă a zilei. 

Dacă doriți să vă abonați vă rugăm să ne scrieți un mesaj privat pe pagina de Facebook sau să ne scrieți un mesaj folosind formularul de Contact de pe site-ul nostru, sau să ne contactați telefonic la unul din numerele: 0770520566 sau 0770521587.