Despre noi

 

La Blue Gardens ne aflăm in perioada de conversie către  producție ecologică și livrăm de aproape legume proaspete, gustoase, sănătoase și în sezon.

Grădinăritul nostru implică multă muncă manuală combinată cu pasiune pentru grădinărit și pentru rezultate foarte bune.

Urmăm practici de permacultură pentru un sol și un mediu sănătos, făcând economie de apă și încurajând biodiversitatea.

Grădina noastră poate fi vizitată fie pentru a cumpăra legume proaspete, direct din strat, fie din curiozitatea de a vedea cum grădinărim.

Oferim o varietate de legume de sezon, cum ar fi: roșii, ardei, dovlecei, castraveți, ceapă, usturoi, morcovi, sfeclă, conopidă, broccoli și multe altele.

Blue Gardens este numele conceptului și al proiectului care are ca scop dezvoltarea unei zone de locuit sustenabilă care include producerea de alimente ecologice la km 0. Folosim tehnologii de mediu care conduc la o economie circulară, la economie de resurse și la auto-suficiență energetică.

Suntem convinși că ecologia trebuie susținută de tehnologie.

Echipa de bază este formată din doi grădinari pricepuți si pasionați, Tudor si Lucian, Cosmin, având responsabilitatea pentru infrastructura și Tavi, ajutor de grădinar.

Pe lângă echipa de bază, primim ajutor de la cei pe care îi interesează grădinăritul, de cele mai multe ori, in calitate de voluntari.

Suntem localizați pe Strada Giuseppe Verdi, în extravilanul Clujului, si clienții noștrii sunt restaurante și persoane fizice din Cluj, care pun preț pe calitatea alimentației.